ZELF AAN DE SLAG MET EFT

EFT of Emotional Freedom Techniques is een effectieve techniek om negatieve emoties te neutraliseren en ruimte te maken voor positieve energie. Het werkt door middel van het precies benoemen wat er speelt, en het tegelijkertijd kloppen met de vingers op acupunctuurpunten.

EFT als zelfhulpmiddel
EFT wordt niet alleen toegepast in therapie en coaching. Het is ook een prachtig zelfhulpmiddel. Als je EFT beheerst, heb je een schitterende tool in handen waarmee je zelf spanningen, stress, angsten, etc. op kunt lossen. Ook belemmerende overtuigingen en patronen kun je oplossen. Als je EFT regelmatig toepast kom je steeds beter in je vel te zitten, je leeft meer ontspannen en je gaat beter functioneren.

Makkelijk te leren, maar…
De EFT-techniek is relatief makkelijk zelf te leren. Als je googelt vindt je verschillende manuals en filmpjes waarin uitgelegd wordt hoe je het doet. Echter, wat veel mensen lastig blijven vinden is het formuleren van de ‘klopzinnetjes’. Ze weten niet goed hoe ze het aan moeten pakken als ze met een eigen klacht of probleem aan de slag willen. De resultaten blijven uit, en ze gebruiken EFT vervolgens niet of niet meer. Zonde!

EFT leren, zodat je er echt mee aan de slag kunt
In deze training ga jij EFT zo leren dat je er daarna wel zelf mee aan de slag kunt. In de training geef ik kort uitleg over de theorie, maar we gaan vooral heel veel oefenen. De inhoud wordt afgestemd op jouw behoeften.

Praktische informatie
Je kunt de training voor 1 persoon te boeken, maar het is ook mogelijk met een klein groepje te komen. Maximaal 4 personen, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht blijft.

De training duurt 3,5 à 4 uur en vindt plaats op een ochtend of middag.

De prijs varieert afhankelijk van het aantal deelnemers:

1 persoon € 225,-
2 personen € 185,- p.p.
3 personen € 145,- p.p.
4 personen € 105,- p.p.

Prijzen zijn inclusief BTW, en inclusief manual, koffie en thee, en een belafspraak 1 à 2 weken later om te horen hoe het gaat. Het is mogelijk een lunch bij te boeken voor meerprijs.

Locatie: Groningen of in overleg

Datum in overleg.

Neem contact op als je meer informatie wilt of als je direct wilt boeken.

Deel via: